Kategori: Genel

Hepsini Görüntüle
YAZ KUR’AN KURSLARI ÇEŞİTLİ AKTİVİTELERE DE SAHNE OLUYOR

Devam eden Kur'an kursu öğrenciler Bahçeşehir Gençlik Merkezi'nde gönüllerince eğlendi.

55 0
15 TEMMUZ RUHU ANITPARK’TA YAŞATILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Anıtpark Meydanı’nda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının canlı olarak verilmesinin ardından Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın operasyonlarda çekilen fotoğraflarının yayınlandığı esnada şehidin anne ve babası başta olmak üzere vatandaşlar da duygu dolu anlar yaşadı.

54 0
MİLYONLARCA ADAYIN YARIŞTIĞI SINAV SONUÇLARI BELLİ OLDU

ÖSYM, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde düzenlenen YKS sonuçlarını açıkladı. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, YKS sonuçlarına ilişkin bilgi vermek amacıyla basın toplantısı düzenledi. Sonuçlar, ÖSYM'nin internet sitesinden öğrenilebilecek.

77 0
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUALAR EDİLDİ

Düzce Merkez Büyük Camii’nde 15 Temmuz Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif Programı düzenlendi.

44 0
15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ İLÇELERDE DE SÜRÜYOR

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında şehit ziyareti sonrası Merkez Yeni Camii’nde mevlid-i şerif okundu.

59 0
DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ'NDE ANLAMLI ETKİNLİK

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri çerçevesinde şehitler için mevlit okutuldu.

32 0
ŞEHİTLERİMİZİN BAŞINDA KUR’AN-I KERİM OKUNDU

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olması dolayısıyla düzenlenen anma etkinlikleri kapsamında Düzce şehitliğinde başlayan programlar, 15 Temmuz Şehidimiz edilen 3.Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan, Beyköy Çalıcuma’daki mezarı başında anılması ile devam etti.

68 0
BAKANLIK DUYURDU!

Ticaret Bakanlığı, berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulamasının bugün itibarıyla yürürlüğe girdiğini duyurdu.

48 0
Düzce
22C
Sisli
3 km/h
0%
99%

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası